Direct naar de inhoud.

Presentaties dorpsprojecten De Monden

  • door:
  • op:
.

BORGER ODOORN – Volgende week vinden in 1e Exloërmond, 2e Exloërmond en Valthermond presentaties plaats over de integrale gebiedsagenda De Monden. De inloop start om 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 tot ongeveer 21.30.

De betrokken professionele partijen presenteren hier de concrete projecten waarmee ze de komende tijd, samen met de dorpsbewoners, aan de slag willen gaan. De agenda is tot stand gekomen na maanden van informatie verzamelen en van gedachten wisselen met inwoners.

Bijeenkomsten

– Valthermond: maandag 25 februari in MFA ’t Brughuus (Vrijheidslaan 11)
– 1e Exloërmond: dinsdag 26 februari in dorpshuis De Badde (1e Exloërmond 56-J)
– 2e Exloërmond: woensdag 27 februari in het dorpshuis (Noorderdiep 33)

Gebiedsagenda
De gebiedsagenda bevat afspraken en projecten die moeten bijdragen aan een goed leefbaar 1e Exloërmond, 2e Exloërmond en Valthermond. Het project is een initiatief van de gemeente Borger-Odoorn, welzijnsorganisatie Andes, woningcorporatie Woonservice, het sociaal team en de basisscholen.

2 reacties op “Presentaties dorpsprojecten De Monden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-