Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Minister Slob opent onderwijssymposium

STADSKANAAL – Ubbo Emmius bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit te vieren wordt er op maandag 4 maart een onderwijssymposium georganiseerd. Een mooie gelegenheid om terug te kijken in de tijd en tegelijkertijd vooruit te blikken naar vernieuwend onderwijs. Hoe ziet het onderwijs er in 2029 uit? Om het geheel nog feestelijker te maken, wordt het Symposium door niemand minder dan de minister van Basis- en Voortgezet Onderwijs dhr. Arie Slob geopend.

Geert Teis

Het Symposium heeft als thema “Onderwijs Ubbo Emmius 2029 – Wat betekent 100 jaar onderwijshistorie voor de komende 10 jaar?”. Sprekers zijn Ben Tiggelaar en Pedro de Bruyckere. Het symposium begint om 13.30 uur in het theater Geert Teis.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.