Direct naar de inhoud.

Expositie Galerie Boven tot 1 april

  • door:
  • op:
Foto: Ferry Booij

STADSKANAAL – Op zondag 3 maart heeft Frans Meerhoff in Forma Aktua een expositie geopend van Galerie Boven uit Stadskanaal. Te zien zijn schilderijen, tekeningen, collages en beeldhouwwerken. De twaalf leden van het kunstcollectief wonen en werken allen in de regio.

Forma Aktua is gevestigd aan de Nieuwstad 10 in Groningen. De openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is te zien tot 1 april a.s. Meer informatie over de expositie en de deelnemende kunstenaars is te vinden op: www.galerieboven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-