Direct naar de inhoud.

PvdA-er Egbert Hofstra staat klaar voor het Waterschap

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Zijn eerste periode zit erop. Maar Egbert Hofstra uit Stadskanaal is vastbesloten om er vier jaren aan vast te knopen. De PvdA-er loopt zich weer warm voor het bestuur van Waterschap Hunze en Aa’s: “Ik heb er goede hoop op dat ik gekozen wordt. Ik ben de nummer twee van de Partij van de Arbeid en sta dus op een verkiesbare plek. Ik roep iedereen op te stemmen. Het waterschap wordt immers steeds belangrijker”.

Klimaat

Met dat laatste doelt hij op de gevolgen van de klimaatveranderingen. Hofstra hierover: “Het klimaat verandert. Het wordt warmer en droger, maar soms juist heel nat. Het extreme weer neemt toe. Onze bodem daalt, de zee stijgt. Dat zijn ingrijpende veranderingen, die vragen om krachtige en sociale antwoorden”.

Gezonde omgeving

De PvdA wil de vraagstukken met de inwoners, agrariërs, ondernemers en overheden van een antwoord voorzien. “We kunnen onze hoofd niet in het zand steken. Onze kinderen hebben ook recht op een veilige en gezonde omgeving. Dat is de reden waarom de PvdA natuurontwikkeling zo belangrijk vindt. Ook kiezen we voor stevige, veilige en groene dijken. Iedereen draagt bij naar draagkracht. De Partij van de Arbeid kiest voor maximale kwijtschelding voor de inwoners die krap bij kas zitten”, aldus de sociaal-democraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-