Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA op werkbezoek bij Wedeka en Armslag

Tweede van links: Tjeerd van Dekken

STADSKANAAL – De lijsttrekker van de Partij van de Arbeid, Tjeerd van Dekken, heeft een werkbezoek gebracht aan Stadskanaal. Hij bezocht onder andere Wedeka en Boetiek Armslag. Ook werd hij bijgepraat over de ontwikkelingen van het centrum.

Veenkoloniën

Van Dekken werd vergezeld door kandidaat-statenleden en lokale coryfeeën zoals Egbert Hofstra,  Grietje Schipper, Theo Klinkhamer en Jan-Willem van de Kolk. “Het was goed om op de hoogte te worden gebracht van actuele ontwikkelingen. De komende jaren mag de aandacht niet alleen uitgaan naar het aardbevingsgebied en de stad Groningen. De PvdA vindt dat de belangen van de inwoners van Stadskanaal en de Veenkoloniën ook gediend moeten worden”.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.