Direct naar de inhoud.

Er komt een 30ste editie Klap tot Klaploop

  • door:
  • op:
Screenshot: Interview Klap tot Klaploop (RTV1

STADSKANAAL – Er komt een 30ste editie Klap top Klaploop, dat maakte Jaap Duit, voorzitter van het bestuur van de Klap tot Klaploop vrijdagavond tijdens een interview bij 1 op vrijdag bekend. Deze editie, van de jaarlijkse hardloopwedstrijd, zal in 2020 plaatsvinden.

Onduidelijk

Lang was onduidelijk of er een 30ste editie zou komen. ‘Het was even spannend. We hebben er even de nodige publiciteit aan moeten geven.’ aldus voorzitter Jaap Duit in een interview met presentator Gertjan. Voor Duit en secretaris Herman Bruining is het namelijk de laatste Klap tot Klaploop maar door de publiciteit hebben zich er 3 nieuwe bestuursleden aangemeld waardoor de volgende editie toch door kan gaan.

29ste editie

Dit jaar zal de 29ste editie van de Klap tot Klaploop gelopen worden. Deze zal plaatsvinden op 22 april (2e Paasdag) 2019. Inschrijven kan t/m 7 april (met naam op het startnummer) of t/m 14 april (zonder naam op startnummer). Er kunnen verschillende parcours gelopen worden, bijvoorbeeld de 5 kilometer of het lange parcours van 10 km.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal