Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leerlingen Ubbo betrokken bij zonnepark Vlagtwedde

STADSKANAAL – In juni wordt er in Vlagtwedde gestart met de bouw van het grootste zonnepanelenpark van Nederland.

Televisie

Woensdagmorgen 17 april zijn leerlingen van Technologie en Toepassing van de Engelandlaan, leerlingen van het Technasium van de Stationslaan en leerlingen van PIE (produceren, installeren en energie) van de Sportparklaan in een uitzending geweest van het WNL actualiteiten programma “Goedemorgen Nederland” om uitleg te geven over dit zonnepark.

Werkgelegenheid

Op NPO1 was rechtstreeks te zien hoe docent Anne de Vries uitlegt wat het zonnepark betekent voor de werkgelegenheid. Niet alleen op technisch vlak maar ook in het groenonderhoud. Het park moet uiteindelijk zo groot worden als 200 voetbalvelden. Om het ‘onzichtbaar’ te maken voor de buitenwereld komt er veel begroeiing omheen. Het filmpje kun je hier terugkijken.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.