Direct naar de inhoud.

Koningsdag met minder warm weer

  • door:
  • op:

WEERONLINE – Haal je oranje t-shirt maar vast uit de kast, maar doe daar wel een trui overheen want het wordt fris. De kans dat je een bui treft is 40 – 60 procent. Vooral in de middag kan een bui vallen. De wind is krachtig en het wordt niet warmer dan 13 graden.

Het is jammer na al die mooie dagen, maar helaas. Na het weekend gaat de temperatuur weer iets omhoog.

RTV1 Live

Streekomroep RTV1 is gedurende Koningsdag te beluisteren via haar radiofrequenties in de regio met een speciaal programma. We komen dan live uit Stadskanaal. Hier alvast een overzicht van de programmering en van de (lokale) artiesten die bij ons komen optreden:

RTV1 programma Koningsdag 2019

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-