Direct naar de inhoud.

Knoalsternacht en Koningsdag in Stadskanaal

  • door:
  • op:

Koningsdag
STADSKANAAL – Op vrijdag 26 april vindt vanaf 21.30 uur traditiegetrouw de ‘Knoalsternacht’ plaats in het centrum van Stadskanaal.

Op diverse pleinen staan podia en tenten met een scala aan artiesten en muziekstijlen. De Knoalsternacht duurt tot 04.00 uur.

Op zaterdag 27 april vieren we Koningsdag in Stadskanaal met één van de grootste vrijmarkten van de regio. Van 08.00 uur tot 17.00 uur bruist het centrum! Vanaf 12.00 uur zullen op diverse podia liveoptredens zijn.

Verkeer en vervoer
Op 26 en 27 april zijn de Hoofdstraat vanaf de Drouwenerbrug tot de Stationslaan, de Menistenlaan en de Beneluxlaan afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van de hulpdiensten. Op de rijbaan mogen geen voorwerpen of standplaatsen worden geplaatst, om een goede doorgang voor hulpverleningsvoertuigen te garanderen.

Qbuzz zet ’s avonds en ’s nachts extra bussen in. Ga voor meer informatie naar www.qbuzz.nl/gd.

Alcohol
Het is gedurende beide dagen verboden alcohol te verkopen (schenken), tenzij u een ontheffing van de burgemeester heeft. Deze kunnen nu niet meer aangevraagd worden. Er zal door de horeca en toezichthouders strikt worden toegezien op de verkoop en het doorgeven van alcohol aan minderjarigen. Het zelf meebrengen van alcohol en glaswerk is niet toegestaan, u riskeert een boete en inbeslagname.

(Bron: gemeente Stadskanaal)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal