Direct naar de inhoud.

Kunstenschool ZG houdt De Proeverij

  • door:
  • op:

.
STADSKANAAL – Van 13 t/m 24 mei zet Kunstenschool ZG de deuren van al haar locaties open voor gratis proeflessen. Een breed publiek kan op deze manier kennismaken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater.

Tijdens deze twee weken zijn kinderen en volwassenen welkom om lessen uit te proberen. Jonge kinderen kunnen met hun ouders vrijblijvend binnenlopen bij de groepslessen muziek (muziek voor peuters, muziek voor kleuters, ontdek muziek, kinderkoor) en dans (kinderdans, ballet, streetdance) en jeugdtheater.

Er zijn ook proeflessen slagwerk, saxofoon, koper en klarinet voor degene die bij een muziekvereniging speelt of dit wil gaan doen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is er Muziek met kleur en Reageren op muziek. Via info@kunstenschoolzg.nl of 0599-631700 kan een afspraak gemaakt worden voor een les.

Kom langs of maak een afspraak en ontdek wat Kunstenschool ZG allemaal te bieden heeft. Op www.kunstenschoolzg.nl is uitgebreide informatie over alle lessen te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-