Direct naar de inhoud.

Kunstenschool ZG start met gratis proeflessen

  • door:
  • op:
Streetdance – F: Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Ook dit nieuwe schooljaar is Kunstenschool ZG weer begonnen met de lessen muziek, dans en theater. Leerlingen die reeds lessen volgen zijn al vol enthousiasme gestart. Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het uitgebreide aanbod zijn er van 31 augustus tot en met 4 september gratis proeflessen op meerdere locaties.

Muziek
Al vanaf twee jaar kunnen kinderen meedoen met Muziek voor Peuters. Voor de oudere kinderen is er Muziek voor Kleuters, het Kinderdoor, De Muziekwerkplaats en zijn er Popbands. Leuke en leerzame cursussen waar een goede muzikale basis wordt gelegd. Op de locaties Stadskanaal, Ter Apel en Onstwedde zijn diverse proeflessen.

Dans
Hou je van bewegen op eigentijdse muziek? Kom dan eens langs bij ballet 4+, 8+, 12+ en streetdance 6+, 9+, 13+. De lessen zijn op meerdere dagen in Stadskanaal en Ter Apel. Voor volwassenen die conditie oefeningen op muziek willen doen is er Dance Workout 21+ en voor de jongsten is er kinder-dans 3,5+ in Stadskanaal. De lessen worden gegeven door jonge enthousiaste en ervaren docentes die voor veel dansplezier zorgen.

Jeugdtheater
Kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, maar ook toneel- en podiumtechnieken willen leren, kunnen terecht bij jeugdtheater. Er zijn drie groepen op de maandag in Stadskanaal, die op basis van leeftijd en ervaring worden ingedeeld. Kom vooral eens vrijblijvend meedoen en ervaar hoe gaaf theater is.

Ook op de basisscholen in de gemeentes Stadskanaal en Westerwolde worden aan de leerlingen flyers uitgedeeld met dit aanbod van Kunstenschool ZG. – Alle informatie is tevens te vinden op: www.kunstenschoolzg.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal