Direct naar de inhoud.

Kennismaken in Noord-Nederlands Trein Tram Museum

  • door:
  • op:
Kennismakingsochtend nieuwe vrijwilligers

ZUIDBROEK – Zaterdagochtend 29 februari organiseert het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum een kennismakingsochtend, speciaal voor nieuwe vrijwilligers of mensen die overwegen om vrijwilliger te worden.

Tijdens de kennismaking leert u het museum in Zuidbroek kennen, alsmede de mensen en de verschillende werkzaamheden die in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum plaatsvinden.

Kennismaking

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met een versnapering heeft u uitgebreid de tijd om wederzijds kennis te maken en al uw vragen te stellen. De kennismaking is vanzelfsprekend kosteloos en omvat bovendien een rondleiding door het spoorwegmuseum.

Het NNTTM is een ambitieuze en enthousiaste organisatie waar voor eigenlijk iedereen leuke werkzaamheden te doen zijn. Wilt u graag nieuwe mensen leren kennen? Vindt u het leuk om andere mensen te helpen? Of misschien bent u helemaal geschikt voor de catering of de collectiewerkgroep? Voor meer informatie over deze en andere werkzaamheden kunt u aanstaande zaterdagochtend vanaf 10.00 uur terecht in het voormalige stationsgebouw in Zuidbroek.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal