Direct naar de inhoud.

Spoorwegmuseum Zuidbroek is weer te bezoeken

  • door:
  • op:
Foto: NNTTM

ZUIDBROEK – Vanaf zaterdag 21 november ben je weer van harte welkom in het volledig door vrijwilligers gerunde Noord Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek. Iedereen kan maar denken aan één virus de laatste tijd. De discussies, de testen, het wachten en de maatregelen.

Het sluiten van het museum twee week geleden was een van die maatregelen. Het is een lastige tijd voor kleine musea, dat maakt het des te leuker dat het museum de deuren weer mag openen. Om dat te vieren, is er gratis coffee (en thee) to-go voor de bezoekers van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum tijdens de openingstijden.

Vrijwillige donatie

In het museum is een corona-proof (eenrichtings) looproute aangegeven, zijn er extra desinfectiemogelijkheden en dienen bezoekers en medewerkers de inmiddels bekende anderhalve meter in acht te houden. Reserveren kan via de website van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum of bij de receptiebalie. Om de financiën ook in de moeilijke coronatijd gezond te houden heeft de stichting enige tijd geleden de actie ‘coronagift’ opgezet, waarbij via www.nnttm.nl/coronagift een vrijwillige donatie aan het museum gedaan kan worden. Als tegenprestatie ontvangen de deelnemers toegangskaarten voor het museum. Het museum bevindt zich in het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse in Zuidbroek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal