Direct naar de inhoud.

Muzikale treinreis door Europa

  • door:
  • op:
Ingezonden: Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Op zaterdag 9 juni geven twee koren van het Kielzog Koorschool een optreden in het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te Zuidbroek.

Het Kielzog Kinderkoor en het Kielzog Jeugdkoor maken een muzikale treinreis door Europa. Al zingend wordt het publiek meegenomen door een groot aantal landen met liederen en koorwerken uit o.a Scandinavië, Rusland, Italië en Engeland. De rode draad van het programma wordt gevormd door de liedjes uit de liedbundel “Speel de Balalaika”.

De koren staan onder leiding van Wim van de Laar en de pianobegeleiding is in handen van Johanan Havinga. Het optreden begint om 14.30 en duurt ongeveer een uur. De entree voor het optreden (inclusief de toegang voor het museum) bedraagt € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Tevens is op zaterdag 9 en zondag 10 juni de Modelrailgroep Veendam aanwezig om diverse treinen op de grote modelbaan in het station te laten rijden. Ook dit is bij de entreeprijs van het museum inbegrepen.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal