Direct naar de inhoud.

Trein & Tram Museum op Dag van het Park

  • door:
  • op:
Foto: NNTTM

HOOGEZAND – Zondag, 30 juni, is het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum te gast bij de Dag van het Park. Dit is een middag vol ontspanning en plezier in het Gorechtpark in Hoogezand. Sportieve activiteiten, optredens, workshops, kennis maken met en kijken naar: er is van alles te doen. U bent vanaf 13.00 uur welkom in het Gorechtpark. De toegang is gratis.

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek is gevestigd in een uniek stationsgebouw met een uniek museum over de historie van treinen, trams en de spoorwegen in Noord-Nederland. Stap jij als vrijwilliger op deze trein?

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal