Direct naar de inhoud.

Drie personen aangehouden vanwege drugssmokkel Veendam

  • door:
  • op:
Eén van de verdachten reed bij zijn aanhouding in op een politiewagen.

VEENDAM – De politie heeft dinsdagmiddag, bij verschillende invallen in Veendam en Hoogezand, drie personen aangehouden op verdenking van handel in drugs. Het gaat om een vrouw van 38 jaar en een man van 29 jaar uit Veendam. De derde verdachte is een man van 26 jaar uit Hoogezand.

Meld Misdaad Anoniem

Nadat een tip was binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een onderzoek ingesteld en de drie bewuste woningen doorzocht.

Het gaat hierbij om woningen aan de Boermastraat, de Dr. Bekenkampstraat, de Vrederustlaan in Veendam en om een woning aan de Thialflaan in Hoogezand. In de woningen trof de politie grote hoeveelheden harddrugs, softdrugs en contant geld aan.

Ingereden op politieauto

Eén van de verdachten is tijdens de aanhouding ingereden op een politieauto. De onopvallende politiewagen liep hierbij veel schade op. Deze verdachte wordt daarom ook verdacht van poging tot zware mishandeling en vernieling.

De verdachten zitten nog vast en zullen worden voorgeleid. Het onderzoek loopt nog en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal