Direct naar de inhoud.

Spoorwegmuseum zoekt nieuwe vrijwilligers

  • door:
  • op:
Foto: Noord-Nederlands Trein & Tram Museum

ZUIDBROEK – Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum, gevestigd in het voormalige station van Zuidbroek, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het enthousiaste team willen komen versterken. Er is voor ieder wat wils. Zowel door-de-week als ook in het weekend. Het museum zoekt voor verschillende werkzaamheden nieuwe medewerkers. Bijvoorbeeld voor het meehelpen met administratieve werkzaamheden, het registreren en administreren van de collectie, het inrichten van exposities of het organiseren van evenementen. Ook voor de technische dienst wordt nog gezocht naar extra mensen.

Contact

Wilt u liever als suppoost, receptionist of in de catering werken? Ook dat kan. Het kan al vanaf een paar uurtjes per maand. Zo helpt u op een leuke wijze mee om het museum in stand te houden. De historische omgeving maakt het mogelijk leuke en enthousiaste mensen te ontmoeten. Lijkt het u leuk om af en toe werkzaamheden voor het museum te doen? Kom dan gerust eens langs voor meer informatie of neemt contact op met het museum (info@nnttm.nl) of kijk op www.nnttm.nl/vrijwilligers.

Het NNTTM is eigenaar van het geheel herstelde monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865. In het station bevindt zich het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Het museum is iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal