Direct naar de inhoud.

Muziektheater OVW schuift voorstellingen opnieuw een jaar door

  • door:
  • op:
Operettevereniging Veendam-Wildervank OVW (eigen foto)

VEENDAM/WILDERVANK – De voorstellingen die het Wildervank begin januari en in maart had gepland zijn wegens de coronamaatregelen opnieuw een jaar verschoven.

Op zondag 9 januari stond een nieuwjaarsconcert gepland. Op 11, 12 en 13 maart zou een operette worden opgevoerd. Alle voorstellingen zijn verzet naar januari en maart 2023. Dit heeft het bestuur van de vereniging besloten.

Naast de mogelijkheid om goed te repeteren en zich voor te bereiden op de evenementen speelt ook de vraag of alle plekken in Theater vanBeresteijn wel bezet mogen worden een rol in deze beslissing.

Zowel het nieuwjaarsconcert als de operette werken met een voor de vereniging nieuw concept. Het nieuwjaarsconcert zal in een verhaalvorm worden gepresenteerd. De operette kent een geheel Veendammer insteek. Van La Vie Parisienne is het “Veendammer Leven” gemaakt. De regie is in handen van Miranda Bolhuis. Het zal een (komisch) spektakelstuk te worden.

Het bestuur hoopt dan ook dat het publiek zich niet zal laten weerhouden om de voorstellingen in 2023 te bezoeken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal