Direct naar de inhoud.

GGD heropent vaccinatielocatie in Fox

  • door:
  • op:
F: Freepik

STADSKANAAL – De GGD Groningen heropent vanaf morgen de vaccinatie locatie in Discotheek Fox in Stadskanaal. In 2021 maakte de GGD ook al gebruik van de discotheek bij het vaccineren tegen het coronavirus. In Stadskanaal wordt er alleen geprikt met een afspraak. 

Met de (her)opening van de locatie in Stadskanaal is er een betere spreiding van vaccinatielocaties over de provincie. Zodoende kunnen Groningers dichtbij huis een vaccinatie tegen corona halen. De locatie in Stadskanaal is van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Booster zonder afspraak

Op de locaties in Scheemda, Appingedam en HanzePlaza (Protonstraat) in Groningen kan men terecht voor een boostervaccinatie met en zonder afspraak.

Op de locaties in Stadskanaal, Veendam, Zuidhorn en Osloweg in Groningen kan men alleen terecht voor een boostervaccinatie op afspraak.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal