Direct naar de inhoud.

Kunstenschool ZG start met gratis proeflessen

  • door:
  • op:
Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Ook dit nieuwe schooljaar is Kunstenschool ZG weer begonnen met de lessen Muziek, Dans en Theater. Leerlingen die reeds lessen volgen, zijn al vol enthousiasme gestart. Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Om een ieder de kans te geven kennis te maken met het mooie aanbod zijn er van 9 september tot en met 13 september gratis proeflessen.

Muziek
Al vanaf twee jaar kunnen kinderen meedoen met Muziek voor Peuters. Voor de oudere kinderen is er Muziek voor Kleuters en De Muziekwerkplaats. Leuke en leerzame cursussen waar een goede muzikale basis wordt gelegd. Op de locaties Stadskanaal, Ter Apel, Vlagtwedde en Onstwedde zijn diverse proeflessen.

Dans
Hou je van bewegen op eigentijdse muziek? Kom dan eens langs bij ballet 4+ en streetdance 6+. De lessen zijn op meerdere dagen in Stadskanaal en Ter Apel. Voor de jongsten is er kinderdans 3,5+ in Stadskanaal. De lessen worden gegeven door jonge enthousiaste docentes die voor veel dansplezier zorgen.

Jeugdtheater
Kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, maar ook willen leren hoe je op een toneel staat kunnen terecht bij jeugdtheater. Er zijn twee groepen op de maandag in Stadskanaal (7+ en 12+). Kom vooral eens gratis meedoen en ervaar hoe gaaf theater is.

Op de basisscholen in de gemeentes Stadskanaal en Westerwolde zijn inmiddels aan de leerlingen ook flyers uitgedeeld met het aanbod van Kunstenschool ZG.

Alle informatie is tevens te vinden op: www.kunstenschoolzg.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal