Direct naar de inhoud.

Open muziekles Popschool Ter Apel en Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – In Ter Apel en Stadskanaal gaat de Popschool eind september weer van start. Daarom organiseert De Rijdende Popschool samen met Kunstenschool ZG in beide plaatsen een gratis open les voor iedereen die eens wil proberen hoe het is om samen in een bandje te spelen.

De Rijdende Popschool is de mobiele muziekschool waarbij op locatie les gegeven wordt. Iedereen vanaf 8 jaar kan hieraan meedoen, met of zonder muzikale ervaring. Tijdens lessen van De Rijdende Popschool wordt muziek gemaakt in een bandje. De instrumenten worden meegenomen door de bandcoach dus er hoeft niets gekocht of gehuurd te worden.

Kennismakingsles Ter Apel

Wanneer: donderdag 26 september, 16:00 – 17:15 uur inloop groepen 5 t/m 8 (basisschool), 17:15 – 18:30 uur inloop middelbare school, 18:30 – 19:45 uur inloop volwassenen. Waar: RSG Ter Apel, Oude Weg 41 9561 LB Ter Apel.

Kennismakingsles Stadskanaal

Wanneer: dinsdag 24 september, 14:30 – 17:00 uur inloop groepen 5 t/m 8 (basisschool), 17:00 – 18:15 uur inloop middelbare school. Waar: Kunstenschool ZG, Raadhuisplein 2 9501 SZ Stadskanaal.

Aanmelden kan ter plaatse tijdens de open les of via www.derijdendepopschool.nl

Voor deelname aan Popschool Ter Apel en Popschool Stadskanaal kunnen ouders met een kleine portemonnee een bijdrage vragen bij het Jeugdcultuurfonds Groningen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal