Direct naar de inhoud.

SKV komt met verbeterde pakketten

  • door:
  • op:
Foto: SKV.nl

VEENDAM – Stichting Kabelnet Veendam (SKV) heeft haar huidige aanbod verbeterd. Internet snelheden zijn nu mogelijk tot wel 750 Mbps download en 750 Mbps upload.

SKV GO 

De SKV GO app voor tablet en telefoon met daarin de Interactieve functies zoals begin gemist, opnemen en programma’s terugkijken is in de meeste pakketten nu ook beschikbaar. SKV GO is handig op vakantie. Kijk live TV in de hele EU of op het moment dat jou het past.

FOX Sports Eredivisie

Kijk je TV via SKV, en kies je voor een pakket met een internetsnelheid van 750 Mbps, dan krijgt je gratis FOX Sports Eredivisie. Als je niet precies wat je nu afneemt? Mail (info@skv.nl) of bel (0598-626417).

  • SKV is de kabelprovider voor de gemeente Veendam e.o.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal