Direct naar de inhoud.

Start verkoop woningen op voormalige Duintjerterrein

  • door:
  • op:

WILDERVANK – VDM Woningen start 15 mei a.s. met de verkoop van vier vrijstaande en acht halfvrijstaande woningen inclusief aangebouwde garage in plan Woellust te Wildervank. Het plan Woellust ligt op het voormalige Duintjerterrein, op de grens tussen Veendam en Wildervank.

Woensdag 15 mei a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt aan de Duintjerlaan een start verkoop op locatie georganiseerd. Tijdens de start verkoop is er een echte barista aanwezig voor een lekker vers bakje koffie. Geïnteresseerden kunnen tevens op de locatie direct de ligging van de kavels bekijken. De acht royale halfvrijstaande woningen met erker en aangebouwde garage worden gerealiseerd vanaf €257.500,- v.o.n. De vier vrijstaande woningen tevens met aangebouwde garage en een ideale tuinligging op het zuid-westen worden gerealiseerd vanaf €348.000,- v.o.n.

Alle 12 woningen zijn duurzaam en kennen een hoog ambitieniveau op het gebied van energie en comfort. Het unieke prefab bouwsysteem van VDM woningen zorgt ervoor dat de woningen erg goed geïsoleerd zijn. De goede isolatie in combinatie met vloerverwarming op de begane grond, lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat de woningen zeer energiezuinig zijn en bewoners een prettig binnenklimaat ervaren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal