Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bed and Breakfast geopend in Buinerveen

Opening B&B ‘The Open View’

BUINERVEEN – Sinds zaterdag 11 mei heeft Buinerveen er een nieuwe Bed and Breakfast bij. De familie Dijksma heeft een B&B geopend aan de Noorderstraat. Vader Siebe, zoon Michel, moeder Annemarie en schoondochter Mariëlle runnen samen de Bed and Breakfast van totaal 3 kamers onder de naam ‘The Open View’, verwijzend naar de prachtige uitzichten aan de voor- en achterzijde van de boerderij.

Opening

Zaterdagavond was het heugelijke moment van de opening met vrienden, familie en buurbewoners. Een geslaagde avond waar mensen allen zeer positief waren over de inrichting van deze nieuwe B&B en deze aanwinst voor Buinerveen. Binnenkort worden de eerste gasten verwelkomd. Het is vooral van vader en zoon altijd een wens geweest een eigen B&B te hebben en die misschien in de toekomst nog verder uit te breiden met andere voorzieningen. Een heugelijke dag voor de familie Dijksma.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.