Direct naar de inhoud.

Gonda Gelling schrijft nieuw gedichtenbundel

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Gonda Gelling is een bezige dame. Naast trouwambtenaar bij de gemeente Stadskanaal heeft ze diverse bezigheden.

Gonda is voor velen geen onbekende, jaren was zij verbonden als presentatrice en als techneut bij RTV Stadskanaal (nu RTV1) op de zondagmorgen.

Gonda schreef in de afgelopen jaren ook prachtige gedichten en doet dat nog steeds. Haar éérste bundel met gedichten: “Van paardenbloem tot paardenbloem” kwam in 2015 uit en nu ligt er opnieuw een prachtig bundel klaar met gedichten.

Gonda: “Vanaf woensdag 15 mei, komt mijn nieuwe bundel: “Boven Water” uit. Een diepere rijpere bundel met een behoorlijke diversiteit aan gedichten. Het boek bevat 88 pagina’s. De bundel is straks te koop in iedere boekhandel en ook online bij bijv. Bol.com”, aldus Gonda Gelling.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal