Direct naar de inhoud.

Bloemen voor Gonda Gelling en Jan Pietersen

  • door:
  • op:
De programmamakers worden bedankt voor de vele mooie uurtjes
De programmamakers worden bedankt voor de vele mooie uurtjes

RTVS – Gisterenavond was er voor de laatste keer het wekelijkse streektaal programma ‘Bie ons op Knoal’. Het programma werd sinds najaar 2012 gemaakt en gepresenteerd door Gonda Gelling en Jan Pietersen. Gonda heeft andere (drukke) verplichtingen die voorrang hebben en Jan heeft voor zichzelf een ‘inspiratie’ pauze ingelast. Op de zondagmorgen blijft Jan wel deel uitmaken van het RTV Stadskanaal kerkteam. Zijn mooie warme stem blijft dus gelukkig behouden voor onze omroep. De bloemen werden gisterenavond, namens het bestuur en RTVS-

De cd koffer gaat dicht
De cd koffer gaat dicht

collega’s, door programmaleider Arnold Jeuring aan Gonda en Jan uitgereikt. Dit gebeurde live in het programma vlak voor het einde. Zichtbaar geëmotioneerd schoof Gonda enkele minuten later voor de allerlaatste keer het muziekschuifje naar beneden en deed Jan zijn ‘bie ons op knoal’ CD- koffer dicht.

Op het tijdslot (woensdag 19.00 tot 20.00 uur) is de komende periode non-stop dialect en streektaal muziek te horen. Begin volgend jaar start er een nieuw ‘gepresenteerd’ streektaal programma. Zodra hier meer over bekend is laten we dat natuurlijk weten.

Bloemen voor GondaJan luistert aandachtigBloemen voor Jan-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal