Direct naar de inhoud.

Veendam neemt afscheid van burgemeester Swierstra

  • door:
  • op:
Burgemeester Sipke Swierstra van de gemeente Veendam. Foto: Huisman Media

Na 8 jaar zit het waarnemend burgemeesterschap er dan toch echt op voor Sipke Swierstra in Veendam. De onlangs 70 jaar geworden burgemeester neemt op 10 september afscheid in een speciale raadsvergadering met aansluitend een lopende afscheidsreceptie in Cultuurcentrum vanBeresteyn. 

Door de coronamaatregelen is de speciale raadsvergadering alleen voor genodigden. Inwoners kunnen het vanaf 14.30 uur wel volgen via de website van de gemeente en ook RTV1 zend het afscheid van de burgemeester live uit.

Na afloop kunnen de inwoners tussen 17 uur en 18 uur wel persoonlijk afscheid nemen van de burgemeester tijdens een lopende afscheidsreceptie in het cultuurcentrum. De gemeente roept wel op om hier rekening te houden met de 1,5 meter.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal