Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoka`s door naar NK in Nijmegen

Meisjesteam -15 jaar

DEDEMSVAART – Afgelopen zaterdag 25 mei werd er in sporthal de Citadel in Dedemsvaart de District Teamkampioenschappen georganiseerd. De nummers 1 en 2 van de leeftijdscategorie -12 en -15 jaar van judoschool Tan-Ren-Jutsu gaan door naar het NK Teams op 15 juni in Nijmegen.

Tan-Ren-Jutsu kwam met 5 teams in actie. In het ochtendblok kwamen twee jongensteams -12 jaar, het -15 meisjes team en het -12 meisjes team in actie. In 5 gewicht klassen werd er gestreden om de medailles.

Goud: Meisjes -15 en jongens team1 -12( NK Plaatsing).
Zilver: Meisjes -12 (NK Plaatsing).
Een 4e plaats was er voor jongens team2 -12.

Jongensteam -12 jaar

In het middagblok was het de beurt aan het jongensteam -15 jaar. De strijd om de tweede plaats ging gelijk op. `Helaas voor ons team had het andere team meer punten en moesten wij genoegen nemen met brons, wat ook een geweldige prestatie is, maar net niet genoeg voor een NK plaats,` aldus de trainers.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.