Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verbod trampolines en zwembadjes op de stoep

F: gemeente Stadskanaal.nl

STADSKANAAL – De zomer is in aantocht. Ook de kinderen spelen weer meer buiten. Daardoor worden er speeltoestellen zoals trampolines en zwembaden op stoepen en pleinen (openbare ruimtes) gezien door gemeentelijke controleurs. In de gemeente Stadskanaal is dat niet toegestaan.

Jaarlijks ziet de eerste hulp veel kinderen als gevolg van een ongeluk bij de trampoline. De gemeente is dan aansprakelijk voor ongelukken die in de openbare ruimte gebeuren met o.a. trampolines en zwembaden. “We kunnen daarom niet instemmen met het plaatsen van speeltoestellen op openbare grond zoals de stoep en het veldje”, aldus de gemeente Stadskanaal.

Geniet dus van de trampoline, zwembad of ander toestel, maar dan wel in uw eigen tuin of op uw eigen terrein.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Verbod trampolines en zwembadjes op de stoep

  1. Maar reclame borden voor de winkel op de stoep waar om heen moet draaien met een rolstoel dat is pas hinderlijk voor degene die de rolstoel moet duwen en dat mag wel maar kinderen mogen niet spelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.