Direct naar de inhoud.

Warme nazomer in aantocht

  • door:
  • op:
zomerweertje (f: weeronline)

REGIO – Wie dacht dat de zomer, na het herfstige weer van de laatste tijd, definitief voorbij is heeft het mis. Komende week staan ons nog een aantal  warme dagen te wachten. De zon maakt dan ook flink wat overuren en het kwik stijgt komende maandag naar zo’n 28 graden.

30 graden

Dinsdag kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot de 30 graden, woensdag zal het met zo’n 27 graden ook heerlijk zomers aanvoelen. De rest van de week zal de temperatuur teruglopen naar zo’n 19 tot 21 graden, maar de zon raken we nog zeker niet kwijt.

Voor wie al bang is voor snikhete plaknachten kunnen we geruststellen. ’s Nachts zal het kwik dalen tot een graad of 12 a 13.

Prinsjesdag

Volgens Weeronline kan Prinsjesdag komende dinsdag wel eens de warmste ooit worden. In Den Haag kan het kwik naar 29 graden stijgen, het is voor de genodigden dan ook aangeraden om hun zonnehoedjes uit de kast te trekken.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal