Direct naar de inhoud.

Vertraging met treinreizen via Zwolle

  • door:
  • op:
Station Assen – (F: RTV1)

GRONINGEN/ASSEN – Reis je vanuit het noorden met de trein via Zwolle? Dan moet je de komende 2 weken rekening houden met extra reistijd. Tot en met maandag 22 juli zijn er namelijk werkzaamheden bij het treinstation in Zwolle. Wil je bijvoorbeeld met de trein richting het westen zul je een stuk met de bus moeten reizen. Veelal zal het overstappen op de bus in Meppel gebeuren.

Zwolle

Spoorbeheerder ProRail vervangt in Zwolle rails, wissels en stukken van de bovenleiding. Het station van Zwolle is een belangrijk spoorknooppunt van Nederland. “Steeds meer treinreizigers stappen hier op de trein of maken een overstap. Daarom maken we de sporen in Zwolle klaar voor de toekomst”, aldus een woordvoerder van ProRail. – De reisplanner van de NS of Arriva geven je de beste up-to-date informatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal