Direct naar de inhoud.

15.000e bezoeker zwembad De Horsten

  • door:
  • op:

.
MUSSELKANAAL – Afgelopen dinsdagochtend passeerde mevrouw Sieny Kaijser uit Musselkanaal als 15000e bezoeker de toegangspoort van zwembad de Horsten in Musselkanaal.

Uit handen van Harry Bos , bestuurslid van dorpsbedrijf Zwembad de Horsten ontving mevrouw Kaijser een jaarabonnement voor het seizoen 2020 voor zwembad de Horsten en van Zwemschool Henny de Groot een 10 badenkaart voor zwembad Emslandermeer in Vlagtwedde. Verder kreeg de gelukkige nog een boeket bloemen.

Vooral het goede zomerweer in juni heeft er voor gezorgd dat de 15000e bezoeker nu al kon worden ontvangen. Mevrouw Kaijser maakt deel uit van de actieve groep ochtendzwemmers in de Horsten. Deze gezellige groep van soms meer dan 70 personen trekt tussen 6.45 en 10.00 hun baantjes in het zwembad.

“De tomeloze inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers en de zwemschool en de kortingsactie van de Coop hebben de rest gedaan. Deze actie heeft ervoor gezorgd dat 1 op de 5 inwoners van Musselkanaal abonnementhouder van het zwembad is,” aldus Harry Bos.

Vanaf 15 juli gaat het zomerrooster in. Zwembad de Horsten is dan doordeweeks geopend van 6.45 tot 10.00 voor de ochtendzwemmers en van 13.00 tot 18.00 uur voor de recreanten. In de weekenden is het zwembad geopend van 13.00 tot 18.00 uur voor de recreanten. Bij mooi weer hanteert het bad nog ruimere openingstijden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal