Direct naar de inhoud.

Bibliotheek zoekt vrijwilligers

  • door:
  • op:

Bibliotheek Stadskanaal – (Foto: J. Westerhof, RTV1)
STADSKANAAL – Vind je het leuk om anderen te helpen? Word vrijwilliger in één van de bibliotheken in de gemeente Stadskanaal. De Bibliotheek is op zoek naar vrijwilligers voor verschillende activiteiten.

Vrijwillige medewerker in Bibliotheek Stadskanaal
Ben jij representatief en vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn? Word vrijwillige medewerker in de bibliotheek! Als vrijwillige medewerker ontvang je onze bezoekers en maak je hen wegwijs in Bibliotheek Stadskanaal. Daarnaast help je mee aan een aantrekkelijke bibliotheek door o.a. het mooi presenteren van de boeken en andere media. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek tot een gezellige ontmoetingsplaats te maken.

Voorleesvrijwilliger in Bibliotheek Onstwedde
Hou je van werken met kinderen en lijkt het je leuk om ons te helpen met het Dreumesuurtje? Dan zoeken wij jou! Als voorleesvrijwilliger begeleid je het maandelijkse Dreumesuurtje in Bibliotheek Onstwedde. Je leest voor aan jonge kinderen en gaat samen knutselen.

Vrijwilliger digitaal spreekuur in Bibliotheek Onstwedde
Weet je alles van computers, smartphones of tablets en lijk het je leuk om mensen (digitaal) op weg te helpen? Word vrijwilliger van het digitale spreekuur in Bibliotheek Onstwedde! Tijdens het maandelijkse spreekuur help je mensen met het beantwoorden van vragen over de digitale wereld.

Voor meer informatie over één van deze vacatures kun je contact opnemen met Linda Dijkhuis, coördinator Vrijwilligerswerk, via l.dijkhuis@biblionetgroningen.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal