Direct naar de inhoud.

Veel publiek bij Night of the Guitars

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Zaterdagavond was het Museumplein in Veendam voor Stichting Bogdike gereserveerd. Dit om wederom de zomereditie van het muziekspektakel Night of the Guitars te presenteren. Het format van Night of the Guitars is inmiddels bekend. Veel muziekliefhebbers kwamen gezellig bij elkaar waarbij deelnemende muzikanten twee van hun favoriete nummers van het podium lieten knallen.

Een nieuw gezicht dit jaar was Alex Lutjeboer. De oorspronkelijk uit Winschoten afkomstige zanger/gitarist maakte furore in bands als The Wild Bunch en AA and the Doctors. De presentatie van de Night of the Guitars was zoals altijd in handen van medeorganisator van het evenement Everhard Sprik. Voor diegene die thuis waren gebleven was het hele muziekgebeuren ook te zien via de Lokale TV en op Facebook.

Bekijk hier alle sfeerfoto’s gemaakt door fotograaf: Peter Panneman-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal