Direct naar de inhoud.

De Teddyberenexpress rijdt weer

  • door:
  • op:

F: Lars Blaauw
STADSKANAAL/VEENDAM – De zomervakantie is bijna ten einde. En traditiegetrouw rijdt dan de Teddyberenexpress weer. Zondag 25 augustus staat bij Museumspoorlijn STAR weer helemaal in het teken van onze jonge bezoekers. Met een teddybeer kunnen ze op deze dag gratis met de trein van de STAR mee.

Niet alleen een ritje met de trein er lopen twee levensgrote Teddyberen rond. Deze beren gaan ook met de trein mee. Met alle kleine teddyberen van de kinderen is het uiteraard in de trein ook erg gezellig. Is je Teddybeer ziek? Geen probleem. De Teddyberendokter kijkt naar je beer en maakt ‘m weer beter.

Dienstregeling

De Teddyberenexpress rijdt op deze dag tussen Stadskanaal en Veendam en tussen Stadskanaal en Nieuw Buinen. Om 10.15, 12.10, 14.10 en 16.10 uur vertrekt de trein uit Stadskanaal naar Veendam. Vanaf Veendam is een retourtje mogelijk om 11.25, 13.20 en 15.20 uur. Om 10.45, 12.45, 14.45 en 16.40 uur rijdt de Teddyberenexpress ook tussen Stadskanaal en Nieuw Buinen.

Prijzen

Kinderen t/m 11 jaar reizen gratis als ze een teddybeer bij zich hebben. Maximaal 3 kinderen per begeleidende volwassene. Een retourkaartje Stadskanaal – Veendam voor 12 jaar en ouder is €12.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-