Direct naar de inhoud.

Gratis training over omgaan met agressie

  • door:
  • op:
MFA Noordstee – (F: RTV1 )

STADSKANAAL – Als vrijwilliger kun je te maken hebben krijgen met grensoverschrijdend en agressief gedrag. Het kan zijn dat mensen kritiek hebben op de situatie of op jou als vrijwilliger. Mensen kunnen hierdoor geïrriteerd raken en boos of zelfs woedend worden. Je kunt hierbij te maken krijgen met moeilijke situaties of situaties die je als bedreigend ervaart. Meer kennis en tips over grensoverschrijdend en agressief gedrag kunnen je helpen in het omgaan met deze lastige situaties.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal biedt vrijwilligers een gratis training aan over omgaan met agressie. Deze training vindt plaats op donderdagochtend 7 november om 9.30 uur in Buurtcentrum Noordstee, Berkenstraat 2b in Stadskanaal. Aanmelden kan via de website: www.vitaalvrijwilligerswerk.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal