Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis training over omgaan met agressie

MFA Noordstee – (F: RTV1 )

STADSKANAAL – Als vrijwilliger kun je te maken hebben krijgen met grensoverschrijdend en agressief gedrag. Het kan zijn dat mensen kritiek hebben op de situatie of op jou als vrijwilliger. Mensen kunnen hierdoor ge├»rriteerd raken en boos of zelfs woedend worden. Je kunt hierbij te maken krijgen met moeilijke situaties of situaties die je als bedreigend ervaart. Meer kennis en tips over grensoverschrijdend en agressief gedrag kunnen je helpen in het omgaan met deze lastige situaties.

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal biedt vrijwilligers een gratis training aan over omgaan met agressie. Deze training vindt plaats op donderdagochtend 7 november om 9.30 uur in Buurtcentrum Noordstee, Berkenstraat 2b in Stadskanaal. Aanmelden kan via de website: www.vitaalvrijwilligerswerk.nl.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.