Direct naar de inhoud.

Dorpshuis Nieuw-Buinen in het kader van “Nationale Burendag”

  • door:
  • op:
MFA Noorderbreedte

NIEUW BUINEN – Zaterdag 28 september organiseert het Dorpshuis Nieuw-Buinen een gezellige artiestenavond in het kader van de “Nationale Burendag”.Ria Kauffeld is samen met het team van het dorpshuis bezig om diverse activiteiten te organiseren voor de inwoners van Nieuw-Buinen en omgeving.

Activiteiten

Zo zijn er door het team projecten als “Samen eten”, Fiets/ wandeltochten, kindermiddag enz. opgezet en dit wordt door de inwoners zeer gewaardeerd. Uiteraard worden deze activiteiten zeer goed bezocht en daarom wil het team net als vorig jaar ook iets doen aan “De Nationale Burendag”. Het is een mooi initiatief van het team van het dorpshuis.

Muziek

Lucky Joe en Franky Stardust

Zaterdag 28 september is iedereen vanaf 19.30 uur welkom in het dorpshuis.
Vanaf 20.00 uur draait Lucky Joe plaatjes op verzoek en zijn er liveoptredens van: Franky Stardust, Henk Harders, John Enter, Lammert Grofsmid en Gerrit Denekamp

Gratis

Deze avond is voor iedereen toegankelijk en om de prijs hoeft men het niet te laten want de toegang is gratis en de consumpties kosten slechts €1,- per stuk. Locatie: Dorpshuis Nieuw- Buinen (MFA Noorderbreedte) Noorderdiep 127 Nieuw- Buinen-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal