Direct naar de inhoud.

Vrienden UMCG blij met donatie RTV Westerwolde

  • door:
  • op:

VLAGTWEDDE – Afgelopen donderdag 12 september werd door het bestuur van RTV Westerwolde symbolisch een bedrag van 2.500 euro overhandigd aan de Vrienden van het UMCG bedoeld voor o.m. het beheer van het ‘Familie de Boer huis’ waar de familie en hun kind met kanker kunnen verblijven tijdens de behandeling in het UMCG Groningen. Het restbedrag van de 13.500 euro dat in totaal werd ingezameld gaat naar Kika oftewel het Maxima-centrum in Utrecht waar het ten goede zal komen aan onderzoek voor en behandeling van kinderen met kanker uit heel Nederland.

Succes

De actie die de lokale omroep RTV Westerwolde hield ten bate van Kika en de Vrienden van het UMCG tijdens de Week der Besten heeft dus uiteindelijk maar liefst 13.500 euro opgeleverd. Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers van de lokale omroep uit Westerwolde kon dit eindbedrag de afgelopen week worden bekendgemaakt.

De marathon-radio uitzending, de verkoop van Kika-beren, de veiling, collectes en sponsoracties maakten de actie van de lokale omroep die overigens in samenwerking met het bestuur van de Week der Besten tot stand kwam tot een doorslaand succes, waarop zowel door het bestuur als de vrijwilligers van RTV Westerwolde met gepaste trots kan worden teruggekeken

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal