Direct naar de inhoud.

Veiling gesigneerde KiKa beer door wereldkampioen Kjeld Nuis

  • door:
  • op:
Kika Beer

MUSSELKANAAL – De ambassadeur van de ‘Bruintje Beer Tocht’, de schaatser Kjeld Nuis, die op 26 maart zelf ook de tocht rijdt, is in Gangneung wereldkampioen op de 1.000 en 1.500 meter geworden. Stilletjes hoopten we er inderdaad op dat we misschien wel een wereldkampioen in het peloton zouden hebben. Dit is natuurlijk erg leuk voor alle deelnemers. Op onze facebook pagina veilen we momenteel een door Kjeld Nuis gesigneerde KiKa beer uiteraard gekleed in een Lotto/Jumbo shirtje.

KIKA

De totale voorbereiding voor de Bruintje Beer Tocht die op zondag 26 maart 2017 wordt verreden verloopt ook uitermate voorspoedig aldus de organisatie.  Allereerst is het natuurlijk ook fantastisch te melden dat we dit jaar meer sponsoren en adverteerders hebben dan afgelopen jaar. We gaan er dan ook vanuit dat we een mooi bedrag bijeen gaan fietsen voor de KiKa stichting. Wij krijgen veel positieve reacties van deelnemers van de vorige editie die zich verheugen op de tocht van dit jaar. Via onze site en facebook pagina krijgen we niet alleen vragen over de tocht maar ook veel positieve reacties over onze keuze voor de KiKa stichting als goed doel.

Bruintje Beer Tocht

De fietsroute door het mooie Zuid Oost Groningen is nagenoeg hetzelfde gebleven op een aantal kleine verbeteringen na. Geïnteresseerden kunnen op de Bruintje Beer Tocht website en op de Bruintje Beer facebook pagina de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en acties betreffende het evenement volgen.

[ingezonden]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-