Direct naar de inhoud.

Kletsnatte ‘Tocht om de Noord’

  • door:
  • op:
Tocht Om de Noord – F: Peter Panneman

VEENDAM – Zondagmorgen 29 september zijn circa 5500 wandelaars vanuit Veendam vertrokken voor een wandeltocht door de VeenkoloniĆ«n. Gewapend met regenkleding en paraplu`s durfden ze de wandeltocht aan. Dit keer werden ze eerst met bussen en met de STAR-trein naar Stadskanaal vervoerd. Via Alteveer, Pekela`s, Kibbelgaarn, Zuidwending, en Ommelanderwijk keerden ze terug naar finish bij het Indoorcentrum (Sorgvliethal).

Inwendige mens

Onderweg werd dankbaar gebruik gemaakt bij o.a. Dorpshuis de Wending in Zuidwending en de Stainkroeg in Ommelanderwijk om de inwendige mens te voorzien van een kop koffie of een bal gehakt die bijna niet aan was te slepen. Bij de finish wachtte het laatste stempeltje en de felbegeerde medaille, waarna veel wandelaars zich tegoed deden aan een heerlijk bordje stamppot met worst.

(door: Peter Panneman)

2 reacties op “Kletsnatte ‘Tocht om de Noord’”

  1. Je vergeet de inzet van de masseurs die vele mensen van pijnlijke spieren hebben afgeholpen. Er waren zelfs wandelaars die bang waren dat ze op zondag de tocht niet konden uitlopen en zondag even kwamen vertellen dat het wel was gelukt. Geweldig evenement, gezellige wandelaars en het was fijn dat er zoveel gebruik hebben gemaakt van de massages aangeboden door Zechsal en een team van therapeuten.

  2. Prachtig evenement.

    Leuke reclame nog voor Zechsal Ina, waarom hebben ze ons dan niet even gemasseerd. Wij hadden het wel verdient dacht ik..

    Ik liep namelijk de 100 kilometer van vrijdag op zaterdag! En we hebben de hele nacht regen gehad. Toch de 100 kilometer uitgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-