Direct naar de inhoud.

Frozen feest groot succes ! 3000 euro opgehaald

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Zaterdag was het Menistenplein omgetoverd tot een winters sprookjesland. Op het grote Frozen-podium zong koningin Elsa de mooiste liedjes en zelfs een knappe prins kwam langs om een romantisch duet met haar te zingen.
‪Ook waren er naast Elsa, Anna en Olaf, talloze prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen, jonkvrouwen en jonkheren om iedereen te vermaken met activiteiten zoals blikgooien schminken en verkoop van lekkernijen.

Ook in het Kanaal Passage was er veel te doen ondermeer werden er suikerspinnen verkocht .

Er werd geld ingezameld voor de Julians stichting in Stadskanaal en aan het eind van de middag werd er dan ook een cheque overhandigd aan de ambassadeur van de stichting Jacques d’ Ancona van 3000 euro.

‪Wilt u meer weten wat deze stichting doet en wie Julian was? Lees dan hun verhaal op: www.juliansstichting.nl

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal