Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Lekkerste Speculaas Van Nederland komt van Paul

Foto: Bakker Timmer

GASSELTE – ‘Yes, we zijn de beste speculaasbakker van Nederland’, dit mag het personeel van de Echte Bakker Timmer gerust zeggen. Hun bakker Paul is dit jaar extra veel met het speculaasrecept bezig geweest en heeft veel aanpassingen gedaan. Het is resultaat is daar en Paul is met zijn speculaas de beste van Nederland geworden.

‘Ook de Speculaaspoppen zijn van dit recept gemaakt’, vertelt Lia Timmer enthousias. Het Speculaas wordt gemaakt en verkocht in de bakkerij te Gasselte maar natuurlijk ook verkocht in onze winkel te Stadskanaal .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.