Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wereldrestaurant Goud opent deuren

Foto: Hielke Bosch

STADSKANAAL – Eindelijk is het zover. Na een lange periode van breken en opbouwen is wereldrestaurant Goud in Stadskanaal geopend. De officiële handeling werd gedaan door Wethouder Borgesius met het doorknippen van een groot lint.

De familie Hu verwelkomde alle genodigden in hun nieuwe restaurant, midden in het centrum van Stadskanaal.

De vele genodigden waren enthousiast en vinden het restaurant een echte aanwinst voor Stadskanaal. Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 500 gasten en maakt gerechten uit verschillende werelddelen. Ook aan kinderen is gedacht: voor hen is er een speelruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.