Direct naar de inhoud.

Kerst in de Grote Kerk Veendam

  • door:
  • op:
Grote Kerk – F: Marc Dol-RTV1

VEENDAM – Rondom de kerstdagen zijn er diverse activiteiten in de Grote Kerk in Veendam.

Op 21 en 22 december: van 14.00-16.30 uur is er een tentoonstelling van kerststallen, zijn er mensen die u kunnen rondleiden, is de toren te beklimmen en wordt het carillon bespeeld. Er is ook gelegenheid om een moment van rust te nemen. U kunt luisteren naar het kerstverhaal, kerstliederen zingen en genieten van orgelspel.

Op 24 december: kerstgezinsdienst om 18.30 uur met na afloop chocolademelk en een traktatie voor de kinderen. De kerstnachtdienst start om 22.00 uur m.m.v. een mannenkwartet.

Op 25 december: kerstochtenddienst en een kindernevendienst om 9.30 uur m.m.v. een koperblazer. Na de dienst is er ontmoeting met koffie, thee en limonade. De kerststallententoonstelling is ook rondom de diensten te bezichtigen.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal