Direct naar de inhoud.

Kerstuitzending Muziekpalet met inspirerende gasten

  • door:
  • op:
Archieffoto met Evert de Jong (Muziek Palet)

RTV1 – Op éérste Kerstdag, tussen 17 en 19 uur, zendt RTV1 een speciale aflevering uit van het klassieke (radio)muziekprogramma Muziekpalet. Presentator Evert de Jong ontvangt dan Anna Kuipers-Orlova, een in Oekraine geboren en getogen pianiste, die al weer vele jaren met man en kinderen in Sauwerd woont.

Sovjet-Unie

Zij geeft regelmatig inspirerende gastlessen muziek aan kinderen van basisscholen. Daarnaast verzorgt zij lezingen over de geschiedenis van de Sovjet-Unie. Anna Kuipers-Orlova neemt zelf haar favoriete muziekfragmenten mee.

Verwacht mag worden dat de radio-uitzending een hoog gehalte pianomuziek zal hebben.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal