Direct naar de inhoud.

Raadsvergadering over AZC live te volgen bij RTV1

  • door:
  • op:

RTV1 – Aanstaande dinsdag 3 maart zendt RTV1, de extra raadsvergadering van de gemeente Stadskanaal omtrent de heropening van het AZC in Musselkanaal, live op televisie uit.

De extra raadsvergadering begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Stadskanaal. Vanaf 19.15 uur begint de uitzending met een voorbeschouwing op de raadsvergadering, gevolgd door de vergadering zelf.

Ook tijdens de schorsingen wordt u bijgepraat over wat er is gebeurd in en om het debat.

De raadsvergadering is niet alleen te volgen via het televisiekanaal, maar er wordt ook een liveblog bijgehouden op deze website.

Ons televisiekanaal is te vinden bij Ziggo op kanaal 42, KPN kanaal 1458 en SKV kanaal 25. Natuurlijk zijn wij ook altijd live te volgen via rtveen.nl

AZC Musselkanaal

De extra raadsvergadering is ingelast naar aanleiding van een officieel verzoek van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) voor de heropening van het AZC gebouw aan de Brink in Musselkanaal. Het COA diende dit verzoek afgelopen najaar in. Het plan is nu om in het AZC 428 asielzoekers te gaan huisvesten. Dit voor een periode van minimaal drie jaar.

RTV1 houdt u volledig op de hoogte tijdens deze belangrijke vergadering over de toekomst van het AZC in Musselkanaal.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal