Direct naar de inhoud.

Peter Panneman ‘Veendammer van het jaar’

  • door:
  • op:
F: Gemeente Veendam

VEENDAM – Fotojournalist Peter Panneman is “Veendammer van het Jaar 2019” geworden. Dit werd dinsdagmiddag tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Veendam bekend gemaakt.

Onopvallend opvallend

Burgemeester Sipke Swierstra omschreef Panneman, die al 26 jaar actief is in de Parkstad, als iemand die ‘onopvallend opvallend of opvallend onopvallend’ aanwezig is. De verkiezing was voor de winnaar overigens een grote verrassing.

Woord en Beeld

Peter Panneman werd door juryvoorzitter Max Bentum omschreven als iemand die Veendam op een positieve manier op de kaart zet met zijn Facebookpagina ‘Veendam in Woord en Beeld’.

Niets vermoedend

De opvolger van Bas Schipper (de Veendammer Pianoman) was naar het gemeentehuis gelokt voor overleg met de afdeling communicatie. Aansluitend werd hij meegenomen naar de raadszaal. Niets vermoedend stapte hij de zaal binnen waar familie en vrienden hem met een groot applaus verwelkomden. Als freelance journalist zijn de foto’s van Panneman ook regelmatig te zien via RTV1 en andere lokale media. 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal