Direct naar de inhoud.

Winnaars fotowedstrijd Veendammer gemeentegids

  • door:
  • op:
Nelleke van der Beek , Titia Timmer en Manon Somhorst  – F: Peter Panneman

VEENDAM – Wethouder Annelies Kleve reikte vrijdagmiddag namens de jury de prijzen uit aan de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2020. De prijsuitreiking vond plaats in het gemeentehuis van Veendam. De eerste prijs ging naar Titia Timmer, de tweede prijs was voor Manon Somhorst en de derde prijs ging naar Nelleke van der Beek allen uit Veendam.

Fotowedstrijd

Voor de gemeentegids van 2020 werd voor de vierde keer een fotowedstrijd georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en de winnaars ontvingen een waardebon. Er waren in totaal 46 foto’s ingezonden. In de jury zat o.a. ‘Veendammer van het jaar’ Bas Schipper.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal