Direct naar de inhoud.

Karin Bron maakt mooiste foto van Veendam

  • door:
  • op:
Karin Bron met haar winnende foto (foto: Peter Panneman)

VEENDAM – De winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2022 van Veendam zijn bekend. De winnende foto is van Karin Bron. Zij geeft in haar foto verschillende herkenbare plekken in Veendam weer.

Voor de gemeentegids van 2022 werd voor de zesde keer een fotowedstrijd georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. Op zaterdag 27 november 2021 werden de winnaars door Veendammer van het Jaar, Peter Panneman, gefeliciteerd. Naast een felicitatiebrief en waardebon ontvingen ze ook een vergroot exemplaar van hun winnende foto.

De ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury, bestaande uit wethouder Annelies Kleve en Peter Panneman. Wethouder Annelies Kleve:De ingestuurde foto’s waren dit jaar van een bijzonder hoge kwaliteit. Zowel in herkenbaarheid als in kleur en scherpte. De winnende foto’s stralen alle drie het echte Veendam uit, maar elk vanuit een andere invalshoek. Ik ben trots op de amateurfotografen, een knap staaltje werk hebben ze gemaakt!’’

Naast Karin Bron vielen ook Gerard Dekens en Harry Pinkster in de prijzen met respectievelijk een tweede en derde plaats.

De tweede prijs ging naar Gerard Dekens (foto: Peter Panneman)
De derde prijs ging naar Harry Pinkster (foto: Peter Panneman)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal