Direct naar de inhoud.

Prijswinnaars fotowedstrijd gemeentegids 2021

  • door:
  • op:
Winnaar van de fotowedstrijd, de heer Sievers. Foto door: Peter Panneman

VEENDAM – Woensdag 11 november heeft Veendammer van het Jaar, Peter Panneman, namens de jury de winnaar van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2021 gefeliciteerd met het veroveren van de eerste plaats. De winnende foto geeft de kapiteinshuizen weer in Borgerswold. Naast een felicitatiebrief en waardebonnen ontving de winnaar, de heer Sievers, ook een vergroot exemplaar van zijn winnende foto.

Fotowedstrijd

Voor de gemeentegids van 2021 werd voor de vijfde keer een fotowedstrijd georganiseerd waar inwoners van Veendam aan mee konden doen. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en ontvangen een waardebon. Naast de heer Sievers vielen ook de heer Dekens en mevrouw Ali-Hemmes in de prijzen met respectievelijk een tweede en derde plaats. De ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury, bestaande uit wethouder Annelies Kleve en Veendammer van het Jaar Peter Panneman. Wethouder Annelies Kleve: “De ingestuurde foto’s waren ook dit jaar heel divers. De winnende foto’s hebben een verschillend thema en laten daarmee elk een ander prachtig stukje gemeente zien.’’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal